fredag 11 januari 2013

Latroken och ponnyridning.

Igår fick Bella stå. Hade 4 h sömn uppdelat på två pass i bagaget från förra natten så det mesta kändes bara drygt.
Ny tag idag!

Har henne lindad med flexibandage på ena framhoven, då hon har trampat sig ganska rejält. Det sitter ju på ett fruktansvärt dåligt ställe, det kommer att gå upp varje gång hon rör sig eller trampar ner i snön.
Tips på vad man kan göra?

I helgen kommer det bli en utmaning att få ihop hästeriet. Kära S åker på jobb i långtbortistan. Så det blir till att dra i lite trådar och lura upp far- och morföräldrar. Brukar inte alltid vara det lättaste, då våra barn är alltifrån lättsamma! ;-) Kanske Malla och Moa känner för att komma upp och vara barnvakt? Malla har ju inget bättre för sig och hon ÄLSKAAAR ju barn... 2 eller 5, makes no difference.

Nej, nu ska jag svepa några koppar java till sen ska jag packa in barnen och Trickie och bege oss mot ridhuset. Lite ponnyridning idag med Malla och Pia.





...barnen deras kommer också! ;-)

Världens sötaste plösmunkshäst:








4 kommentarer:

  1. Gud så mysiga bilder! Blev dock lite orolig för Colin småtår när jag såg att han var barfota. ;)
    Vi måste också komma å rid nån dag! Varje gång Hugo ser bilder på Colin när han rider så pratar han om när han red den största hästen (Britta) och att det var så roligt! :)

    SvaraRadera
  2. Tur att Trickie är barfota och världens snällaste! :-) Klart ni ska komma och rida, ring när ni är nere nästa gång så fixar vi det.

    SvaraRadera
  3. Han är ju otroligt söt den där ponnyn :)

    SvaraRadera
  4. Tack Therese! Ja, han är verkligen fin! På alla sätt och vis. Otroligt snäll och lättsam att ha att göra med.

    SvaraRadera